Wist je dat de wereld van Tim Burton dit jaar naar C-Mine reist?

Hoewel Tim Burton het meest bekend is om zijn filmische werk, toont de tentoonstelling, die C-mine tot 28 november presenteert de volledige omvang van zijn creatieve productie, waarbij een veelzijdige kunstenaar wordt onthuld wiens unieke visie media en formaten overstijgt.

De expo "The World of Tim Burton" presenteert tekeningen, schilderijen, sculpturale installaties, poppen en bewegende beelden die de complete artistieke praktijk van Burton verlichten - niet alleen van zijn professionele films, maar ook van zijn privéprojecten van zijn kindertijd tot vandaag. De expo is gecureerd in delen die zijn kenmerkende thema's en motieven benadrukken, waardoor de bezoeker de kans krijgt om zich onder te dompelen in de bijzondere wereld van Burton.

De filmmaker, die internationaal wordt erkend als een meester van het komische groteske en de oprechte zonderling, zal Limburg en Genk bezoeken om uit te leggen wat er te zien was achter de iconische Beetlejuice (1988), Edward Scissorhands (1990), The Nightmare Before Christmas (1993), en meer recente hits Charlie and the Chocolate Factory (2005), Alice in Wonderland (2010) en Miss Peregrine's Home for PeculiarChildren (2016).

Naast een bezoek aan de expo, kun je een volledige dag in C-Mine doorbrengen door de meest succesvolle films van Tim Burton te bekijken in Euroscoop of een bezoek te brengen aan "C-Mine Expeditie". Hier wordt er een verscheidenheid aan virtuele ervaringen aangeboden die je zintuigen prikkelen met fascinerende verhalen over de oude kolenmijn.

The World of Tim Burton Themamenu
Klik op de foto om ons themamenu te ontdekken!

Wanneer de honger toeslaat, kun je voor lunch of diner een pauze nemen in het Italiaanse restaurant Ciné Città, dat zijn naam te danken heeft aan de grote Italiaanse filmstudio in het hart van Rome, waar films zoals Ben Hur, Cleopatra of de recente Gangs of New York werden gefilmd. Laat je zintuigen verleiden door de geuren en smaken van de klassiekers uit de Italiaanse en Spaanse keuken, maar ook met hedendaagse voedingstrends. In onze creaties gebruiken we alleen de meest verse en originele ingrediënten om onze klanten de beste kwaliteit te garanderen.

Ben je geïnteresseerd in onze actieve promoties? Krijg met de volgende stappen geweldige kortingen op onze gerechten en drankjes:

1. Registreer op het Pingvalue WiFi-netwerk.
2. Bekijk onze nieuwste producten en promoties.
3. Bewaar je digitale kortingsbonnen in de Pingvalue-portemonnee en wissel ze eenvoudig in via de Pingvalue-app.

Vergeet niet om uw ervaringen op C-mine te delen met de Pingvalue-gemeenschap en u zult andere interessante dingen ontdekken, die dichtbij u gebeuren!Tim Burton Themamenu | Ciné Città Italian Bar & Restaurant

Ciné Città Pingvalue Promoties
Pingvalue iOS Apple Store App download
Pingvalue Android App Google Play download

Het Team

Het keukenteam, bestaande uit Rocco, Marino (uit Sardinië), Juan (Papa Chico), onder leiding van Maria bereiden u met liefde de klassiekers uit de Italiaanse en Spaanse keuken, maar verleiden u ook met hedendaagse trends. Enkel de meest verse en originele Italiaanse en Spaanse ingrediënten worden gebruikt in hun creaties. Deze koks hebben elk meer dan 30 jaar ervaring.

Ciné Città

Ciné Città
Italian bar & restaurant

C-Mine 1 bus 1
3600 Genk
België

tel: 089 36 38 85
fax: 089 86 19 47

info@cine-citta.com